Neue Serie: “EMLex students are proud of their home universities”

Die EMLex-Studierenden der Tullio-De-Mauro-Kohorte und der Maria-Moliner-Kohorte haben eine kleine Socialmedia-Serie zusammengestellt: “EMLex students are proud of their home universities”.

In der ersten Episode sprechen Arta, José Carlos und Olena über die Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (FAU, Erlangen, Germany):

– “I am proud of my home university because my knowledge has never been as fast in motion as since I started to study at the FAU (#meineFAU).” (Arta)

– “I am proud of my home university because it is the most innovative university in Germany.” (José Carlos)

– “I am proud of my home university because of the FAU’s extremely good organisation, its contribution to the improvement of the EMLex programme and the variety of course possibilities it offers.” (Olena)

Weitere Hinweise zum Webauftritt